Valerio Pennicino/Getty Images
CURE NOVE INFORMACIJE

'NAPUŠTA JUVENTUS, ALI MARIO NIJE SRETAN...' Talijani otkrili detalje velikog transfera: Mandžo ima ponudu po kojoj će zarađivati više nego u Torinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2019. 13:32

Ako ćemo vjerovati talijanskim medijima, priča oko novog kluba Marija Mandžukića privodi se kraju.

Otkako je Maurizio Sarri jasno dao do znanja da više ne računa na hrvatskog napadača brojni su klubovi pokazali interes za Mandžinim uslugama, a najbliži transferu je katarski Al-Gharafa. Barem tako tvrdi Calciomercato, prema kojem je ovaj klub pobijedio konkurenciji iz svoje države - Al-Duhail i Al -Rayyan.

Pregovori su navodno uznapredovali, a Juventus bi za bivšeg Vatrenog trebao dobiti barem 10 milijuna eura.

Talijani su uspjeli saznati i koliko bi Mandžukić trebao zarađivati u novom dresu. Navodno se radi o šest milijuna eura godišnje, što je za milijun više od onog što trenutno zarađuje u Torinu.

TURIN, ITALY - MAY 19: Mario Mandzukic of Juventus attends the awards ceremony after winning the Serie A Championship during the Serie A match between Juventus and Atalanta BC on May 19, 2019 in Turin, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images

"Napušta Juventus i približava se Kataru, ali Mandžukić definitivno nije sretan i njegovo 'DA' ovom poslu se još uvijek čeka. Iako je sada, u odnosu na prije nekoliko dana, puno izglednije da će do dogovora doći", zaključak je u tekstu s naslovnice Calciomercata.

"Istina je, on je za nas bio vrlo važan igrač, ali u dogovoru s trenerom i njegovim agentima svi smo odlučili da ne ode s nama na put u Firencu. Stigla je ponuda, ona je iz Katara" - priznao je Juventusov direktor Fabio Paratici talijanskim medijima još uoči gostovanja kod Fiorentine (0:0).

U Kataru, naglasimo, prijelazni rok traje do 30. rujna.

Linker
16. travanj 2024 16:28