Tom Dubravec / CROPIX
PIŠU ENGLEZI

NAPUSTIO POLJUD, A SADA STIŽE U MANCHESTER NA PREPORUKU MOURINHA? 'Ovo je prilika koja se pojavljuje jednom u životu, on je pokazao sve kvalitete...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2019. 20:36

Na naslovnici The Suna osvanula je vijest u kojoj se spominju Jose Mourinho, Mario Branco i Manchester United!

Naime, engleski tabloid tvrdi da je slavni portugalski trener prije otkaza u Crvenim vragovima izvršnom direktoru Edu Woodwardu savjetovao da u klub dovede Marija Branca, bivšeg sportskog direktora Hajduka.

"Rečeno je da poslušaju Mourinhov savjet i dovedu Marija Branca za sportskog direktora", stoji u uvodu teksta koji objašnjava da Branco poziv i takvu priliku ne bi odbio.

"Branco bi uživao u dolasku na Old Trafford i radu pod Ole Gunnarom Solskjaerom", nadodali su Englezi.

Vojko Basic / Cropix
Cropix

The Sun je popričao i s, kako oni kažu, izvorom bliskim Brancu koji otkriva:

"Mario je pokazao da posjeduje sve kvalitete za rad na samom vrhu. PAOK je zahvaljujući njemu preporođen i sve ozbiljnija sila u Europi, ali izazov poput Manchester Uniteda je prilika koja se pojavljuje jednom u životu, nadam se da će ljudi u klubu prihvatiti Mourinhov savjet."

Branco je, podsjetimo, u splitski klub stigao zajedno s Ivanom Kosom te tamo prove dvije godine. Nakon odlaska iz Hajduka došao je u PAOK te s klubom postigao povijesni uspjeh i osvojio naslov prvaka Grčke. I to nakon 34 godine čekanja.

Linker
23. travanj 2024 23:25