Action Images via Reuters/Andrew Boyer
(NE)OČEKIVANO?

NAVIJAČI BARCELONE NE ŽELE POVRATAK NEYMARA NA CAMP NOU! Ugledni medij objavio poražavajuće rezultate ankete za brazilsku zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. lipanj 2019. 11:06

Sve je viša priča o povratku Neymara u Španjolsku. Brazilac bi navodno uskoro trebao napustiti redove PSG-a, a kao najizgledniji rasplet čini se njegov povratak u Barcelonu.

Iako bi za neke to bilo ogromno pojačanje, navijači katalonskog diva izgleda ne žele ponovno gledati Neymara u njima najdražem dresu. Pokazala je to anketa koju je proveo Mundo Deportivo.

Naime, rezultati su za brazilsku zvijezdu poražavajući jer se čak 71,2 posto navijača protivi njegovoj novoj epizodi na Camp Nouu. Bio je to najupečatljiviji rezultat ankete u kojoj su se postavila pitanja o potencijalnim pojačanjima Barce.

Football Soccer - Barcelona v Athletic Bilbao - Spanish La Liga Santander - Camp Nou stadium, Barcelona, Spain, 04/02/17 Barcelona's Lionel Messi is congratulated by team mate Neymar after scoring their second goal. REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea / REUTERS


Katalonci, izgleda, Neymaru još uvijek zamjeraju odlazak u Pariz, a Mundo Deportivo u svom tekstu ističe: "Više se u proteklih godinu dana spominjao u temama koje nemaju veze sa sportom, a manje u onima koje se tiču njegove izvedbe."

Brazilac je, podsjetimo, Barcelonu napustio 2017. kada je za rekordnih 222 milijuna odštete otišao u PSG. Do tog je trenutka za Barcu odigrao 186 utakmica tijekom kojih je zabio 105 golova i upisao 76 asistencija.

Linker
17. travanj 2024 04:15