Nikola Vlašić
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
JASNA PORUKA

NAZIRE SE BUDUĆNOST NIKOLE VLAŠIĆA, TEŠKO ĆE MU ISPUNITI ŽELJU 'Potrošiti toliko novca na jednog igrača na granici je ludila i zdravog razuma'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. prosinac 2018. 13:25

Nikola Vlašić (21) sjajnim je igrama u dresu moskovskog CSKA na sebe privukao veliku pažnju ove polusezone.

Hrvatski veznjak doveden na posudbu iz Evertona sjajno se snašao u novoj sredini, a bljesnuo je u Ligi prvaka. U šest susreta skupio je 3 gola i 2 asistencije, a pritom je njegov gol donio pobjedu protiv Reala. U ruskom prvenstvu je pak upisao 4 gola i 2 asistencije u 14 susreta, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 18 milijuna eura.

Postoji li mogućnost da CSKA otkupi Vlašićev ugovor od Evertona? Na to je pitanje odgovorio direktor moskovskog kluba Roman Babajev u razgovoru za sportbox.ru.

"U neslužbenim smo pregovorima s Evertonom, a i on kaže da bi volio ostati u CSKA. Ali dođe li Englezima dobra ponuda, zašto bi ga ostavili kod nas? CSKA ne može izdvojiti tolike novce. Svota nadmađuje 10 milijuna eura. Ako se ne varam Everton je njegov transfer Hajduku platio skoro 11 milijuna eura i sigurno žele vratiti uloženo", rekao je Babajev.

Na kraju je rezimirao: "Nema smisla toliko novac dati za jednog igrača u ruskom prvenstvu, posebice s obzirom na ekonomsku situaciju. A potrošiti više od 15 milijuna na igrača u Rusiji na granici je ludila po pitanjima poslovanja i zdravog razuma".

Vlašićeva posudba u CSKA-u istječe na kraju sezone, a onda će se vidjeti gdje će nastaviti karijeru. Povratak u Everton, ostanak u CSKA ili neka treća opcija...

Linker
15. travanj 2024 21:30