Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
MAKSIMIRSKI TRANSFERI

NAZIRE SE RJEŠENJE ZA NOVOG LJUBIMCA DINAMOVIH NAVIJAČA Obje strane na Maksimiru žele isto, ugovor s Modrima će produljiti prije početka nove sezone?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. svibanj 2019. 10:12

Jedan od onih koji je još u statusu ‘nedorečenih’ jest Izet Hajrović. Njemu ugovor službeno istječe na zimu, međutim, kako smo čuli i u nedjelju nakon utakmice s Hajdukom, ali i više puta prije toga, nitko ne dvoji da će Hajrović, koji je ove sezone postao jedan od ljubimaca Dinamovih navijača, ostati u Dinamu i u novoj sezoni.

Naravno, osim ako ne dođe kakva ponuda koja bi zadovoljila igrača i klub, to je uvijek moguće, no kako sad stvari stoje prije početka sezone, možda i prije priprema, Hajrović bi trebao produljiti ugovor s Modrima.

Njemu je u Zagrebu lijepo, ovdje se jako dobro snašao, kako čujemo, ne bi imao ništa protiv ostanka još neko vrijeme u Dinamu. Iako je svojedobno došao s namjerom, koju je javno izrekao, da se nada još jednom transferu iz Maksimira. Ni u Dinamu nemaju ništa protiv njegova ostanka, dapače, dojam je da ne postoji nijedna zapreka za njegov ostanak. Osim, kažemo, te moguće ponude.

Ugovor potpisao i Tomislav Duvnjak

Nakon Gjire, Horkaša, Šutala, Ćuže, Šipoša, Franjića i Gvardiola jučer je višegodišnji ugovor s Dinamo potpisao i Tomislav Duvnjak, jedan od najboljih igrača svoje generacije i član U-17 uzrasta reprezentacije..

- Presretan sam zbog potpisa ugovora i hvala na povjerenju koje mi je klub ukazao. Dinamo je moj klub i drago mi je što ću nastaviti svoje nogometno odrastanje u Maksimiru - rekao je Tomislav Duvnjak nakon potpisa ugovora za službenu Dinamovu stranicu.

Linker
20. travanj 2024 14:58