Yannick Carrasco
 Catherine Ivill/Getty Images / Getty Images
PREOKRET NA POMOLU

NE DOĐE LI ZVIJEZDA MANCHESTER CITYJA, KOVAČEV BAYERN IMA 'PLAN B' Njemački velikan odlazi na drugi kraj svijeta i dovodi 'zaboravljenog' veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2019. 17:02

Posljednjih dana sve se više govori o odlasku mlade njemačke zvijezde Leroyja Sanea iz Manchester Cityja, a kao nova destinacija spominje se Bayern. Sjajni veznjak Cityja prva je želja bavarskog velikana, a za 23-godišnjeg krilnog nogometaša već su i poslali ponudu u visini od 80 miljuna eura.

Ipak, teško je za vjerovati da će do transfera doći, jer, Englezi su navodno prvu ponudu odbili, dok s druge strane Bavarci smatraju kako bi sve ostalo bilo previše, a niti sam Sane ne izgleda pretjerano 'zagrijan' za odlazak u Bundesligu.

U Bayernu su se navodno okrenuli drugoj opciji, pa su se tako njemački mediji raspisali o tome kako je Yannick Carrasco postao prva opcija za dovođenje.

Soccer Football -  FA Cup Final - Manchester City v Watford - Wembley Stadium, London, Britain - May 18, 2019  Manchester City's Raheem Sterling celebrates with Leroy Sane and John Stones after scoring their sixth goal to complete his hat-trick                 REUTERS/David Klein
REUTERS

Ovaj sjajni belgijski nogometaš u veljači 2018. godine iznenadio je svijet transferuom u Kinu gdje je potpisao ugovor s Dalian Yifangom na godinu i pol dana. Belgijanac je sada izrazio želju za povratkom u Europu, a Bavarci upravo u njemu vide idealnu opciju ukoliko zaista propadne transfer Sanea.

Carrasca bi Kovačev Bayern mogao dobiti za otrpilike 30 milijuna eura što i nije pretjerano velika cifra obzirom da se radi o zaista sjajnom veznjaku za kojeg je među ostalima bio zaisteresiran i Arsenal, ali teško da će se moći financijski nositi s njemačkim velikanom.

Soccer Football - World Cup - Group G - Belgium vs Tunisia - Spartak Stadium, Moscow, Russia - June 23, 2018   Belgium's Eden Hazard celebrates with Romelu Lukaku and Yannick Carrasco after scoring their fourth goal    REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS
Belgija

Carrasco je ove sezone odigrao deset utakmica u kineskoj Super ligi i pritom postigao sedam golova i upisao dvije asistencije.

Linker
23. travanj 2024 06:11