Denis Doyle/Getty Images
PIŠE MARCA

NEKAD JE BIO NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ SVIJETA, A DANAS GA NE ŽELI BAŠ NITKO? Real pronašao novo rješenje za skupocjenu zvijezdu, Španjolci otkrili plan

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2019. 09:59

Real Madrid ovog bi se ljeta mogao 'riješiti' Garetha Balea. Priča je to koja se vrti po medijima već dulje vrijeme, ali novost je da će Bale najvjerojatnije napustiti Real ne u trajnom transferu, već u sklopu posudbe.

Naime, Marca u tekstu pod naslovom 'Real razmišlja o posudbi Balea' navodi kako Real zapravo nema konkretnih i financijski zadovoljavajućih ponuda za 29-godišnjeg Balea koji od dolaska u Real iz Tottenhama 2013. godine za 91 milijun eura odštete ima puno problema s ozljedama.

"Bale je odigrao svega 53% utakmica ove sezone i posudba kao u slučaju Jamesa Rodrigueza možda bi bila najbolje rješenje", piše Marca.

Nakon što je ušao u igru u nedjeljnom ogledu protiv Athletic Bilbaa navijači Reala zviždali su Baleu kod svakog njegovog kontakta s loptom, a odlazak Velšanina rasteretio bi kasu Madriđana budući Bale tjedno u dđep pospremi oko 580.000 eura.

"Ne razumijem to", kratko je komentirao Realov trener Zinedine Zidane zvižduke upućene velškoj zvijezdi koja je ove sezone upisala 8 golova u 27 nastupa u španjolskom prvenstvu.

Transfermarkt.de Baleuvu tržišnu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura.

Linker
21. travanj 2024 15:19