Borussia Dortmund
 REUTERS/Fabian Bimmer / REUTERS
MERCATO U BORUSSIJI

NEKAD JE BIO NAJTRAŽENIJI NAPADAČ SVIJETA, ALI ŠTO ĆE SADA BITI SA SJAJNIM AFRIKANCEM? Klub ne želi razgovarati s nikime za manje od 80 milijuna eura

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 17. prosinac 2017. 09:05

Proteklog ljeta bio je jedan od igrača koji se često spominjao u smislu transfera, međutim, Pierre Emerick Aubameyang ostao je u Borussiji iz Dortmunda. U međuvremenu je postao najbolji afrički strijelac u njemačkoj Bundesligi, prestigavši legendarnog Anthonyja Yeboaha. Gabonac je zabio 98 pogodaka.

Sada se bliži novi prijelazni rok i, jasno, pojavljuju se nagađanja što će biti sa 29-godišnjim napadačem. Puno je tu neprovjerenih priča, ali kako se čini, Aubameyang će ostati u Dortmundu.

Klub, naime, ne želi razgovarati ni sa kime tko nudi manje od 80 milijuna eura, a sigurno da i Gabonac ima svoje zahtjeve. U Borussiji ima deset milijuna eura godišnje, pa bi eventualni budući poslodavac morao duboko zavući ruku u blagajnu. Po nekim navodima, Aubameyang bi čak uskoro mogao produžiti ugovor s crno-žutima s kojima je sada vezan do 2020. godine.

Linker
18. travanj 2024 20:04