BARCELONA, SPAIN - MARCH 22: Ivan Rakitic of Barcelona takes on Luka Modric and Toni Kroos of Real Madrid CF during the La Liga match between FC Barcelona and Real Madrid CF at Camp Nou on March 22, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images

JE LI TO REALNO?

NEKI ĆE REĆI - LIJEPE ŽELJE SU JEDNO, A REALNOST DRUGO Kapetan Hrvatske na meti nekadašnjeg prvaka Europe, može li presuditi svježi kapital?

AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 18.05.2017. u 22:23

  • Kapetan reprezentacije Hrvatske i član Real Madrida Luka Modrić nalazi se na meti talijanskog Milana, pišu španjolski mediji.

    Milan je danas daleko od najslavnijih dana kada su bili na tronu Europu (osvajači Lige prvaka 1994., 2003., 2007.), ali svježi kapital u klubu u vidu kineskih ulagača povećao je apetite pa tako valjda vjeruju da mogu kupiti i Modrića, makar je to nekima čak i pomalo smiješno s obzirom da već godinama tavore u sredini Serie A.

    Ne spominje se odšteta, a navodno bi cijelu stvar trebao pogurati 'dobar odnos' dvaju kluova. Osim Milana, interes za Modrićem su pokazivali i Chelsea, Tottenham, Juventus i Paris SG.