Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
NIJE NEREALAN SCENARIJ

NEMA KRAJA 'BOMBAMA' IZ MAKSIMIRA Nakon Sammira vraća se i čovjek koji je u jednom trenutku opasno naljutio Dinamove navijače?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. svibanj 2018. 18:43

Nema kraja "bombama" u Maksimiru.

Jučerašnja glasi: U Dinamo bi se mogao vratiti Paulo Machado (32). Portugalac, koji je sezonu odigrao u domovini, u Deportivu Aves, zadnjih je dana često u Dinamu.

Sreli smo ga dan prije finala Kupa, kazao je da je došao pružiti podršku bivšim suigračima uoči utakmice, a onda smo vidjeli i na samoj utakmici u Vinkovcima. Bilo je sumnjivo, premda i teško za vjerovati.

No, kad smo čuli da se vraća Sammir, sve je moguće, pa i to da se vrati i Paulo Machado. Da, Machado je jučer opet bio u Maksimiru, na razgovorima u klubu upravo na temu svoga povratka. I, kako čujemo, napravljen je korak naprijed prema tom činu. Hoće li se i dogoditi, to još nije sasvim sigurno, ali Machado je u pregovorima s Dinamom o svome povratku, to je jedan kroz jedan. Nije blizu kao Sammir, nije blizu kao, recimo, Dilaver, ali nije ni daleko.

Zagreb, 170716.
Maksimir.
Nogometna utakmica 1. kola 1. HNL izmedju ekipa Dinama i Lokomotive.
Na fotografiji: Machado.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Koliko god Machado u Dinamu igrao promjenjivo, imao svoje uspone i padove, iako je pokazao srednji prst publici, u Maksimiru ga doživljavaju kao karakternog igrača, onoga koji može svojim iskustvom pridonijeti napretku i europskom iskoraku.

Već su mu 32 godine, nije više u cvijetu mladosti, kao ni Sammir, pitanje je koliko bi taj povratak Dinamu donio, koliko mu uzeo. S obzirom na to da u veznom redu Modri već imaju dosta igrača, pitanje je i kako bi se uklopio. Ali, eto, i nemoguće je moguće, Machado možda bude još jedan povratnik.

Linker
26. travanj 2024 23:38