CROPIX
SADA SE ZNA

NEMA NIKAKVOG ČEKANJA! U MAKSIMIRU OTKRILI KADA STIŽE NAJVEĆE POJAČANJE Henriquez je već bivši, ali i još jedan igrač će napustiti Dinamo

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. siječanj 2018. 09:03

Modri startaju sa zimskim pripremama u četvrtak, 4. siječnja. Toga dana, a i dan kasnije u petak, momci Marija Cvitanovića imat će raznoliki program, obavljat će liječničke preglede, te testiranja na Kineziološkom fakultetu.

Bit će podijeljeni u nekoliko skupina, a svi će odraditi i treninge. Međutim, prvi zajednički trening uvjerljivo vodeća momčad u HNL-u odradit će u subotu, 6. siječnja, dok će dan kasnije krenuti na pripreme u Rovinj. Najvažniju vijest prvog dana 2018. godine donio nam je direktor Tomislav Svetina.

- Mario Gavranović dolazi prvog dana Dinamovih priprema!

Bec, 191017.
Stadion Ernst Happel.
UEFA Euro Liga, grupa D, seniori, utakmica FK Austria Bec - HNK Rijeka.
Na fotografiji: Mario Gavranovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dakle, najveće pojačanje Modrih dolazi odmah, nema čekanja, Gavranović se uigrava od početka. Tako je, eto, sad i službeno potvrđen dolazaka dosadašnjeg sjajnog napadača Rijeke.

- Kad su odlasci u pitanju, zasad je jedino riješen onaj Angela Henriqueza, a vjerojatno će i Domagoj Antolić riješiti svoj transfer. Ostalih vijesti na tu temu nema. Ima upita za još neke naše igrače, ali zasad nema ništa konkretno. Isto tako, nema ništa konkretno oko dolazaka, jedino sigurno je ovog trenutka dolazak Gavranovića - kazao je Svetina.

Nije bilo niti za očekivati da sve bude riješeno odmah po početku priprema, prijelazni rok je tek na startu, tako da se mogu očekivati novosti tijekom priprema. Konačno, često se događalo da se poslovi dolazaka i odlazaka sklapaju baš za vrijeme zimskih priprema. Uglavnom, prema onome što se šuška u maksimirskoj šumi, u Dinamu bi tijekom siječnja trebalo osvanuti još neko pojačanje, ali isto tako moglo bi doći i do nekog odlaznog transfera.

Linker
14. travanj 2024 19:35