Komnen Andrić i Bruno Petković
 Damir Krajac / CROPIX CROPIX
JAKA NAPADAČKA IMENA

NENAD BJELICA DO KRAJA PROČISTIO SVLAČIONICU, SJAJNI NAPADAČ IDE NA POSUDBU Evo s kime hrvatski prvak ide u osvajanje novog naslova

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. veljača 2020. 19:06

Sve je napokon riješeno - Dinamov napadač Komnen Andrić odlazi na posudbu u Inter. Nekako je to bio očekivan rasplet njegove priče, klub iz Zaprešića pod patronatom je Velibora Kvrgića, čovjeka koji je Andrićev zastupnik. Tako se srpski napadač vraća na mjesto gdje je sve krenulo, u klub u kojem je sjajnim igrama došao do Dinamova dresa.

Nažalost, u Maksimiru jednostavno nije imao sreće. Sudbina mu je prst okrenula prema dolje, mučile su ga ozljede, pogotovo ona gležnja zbog koje je morao na operaciju. Ove sezone nije ubilježio ni minute u plavom dresu, vratio se na pripremama, ali u Dinamu su procijenili kako je bolje da ode na posudbu, jer kod Bjelice ne bi imao adekvatnu minutažu.

Bolje je to za Andrića, u Interu će igrati, sigurno pomoći klubu u borbi za ostanak u HNL-u.

Zagreb, 240219.
Stadion Maksimir.
Utakmica 22. kola 1. HNL izmedju GNK Dinamo Zagreb i NK Osijek. Na fotografiji: Komnene Andric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
Komnen Andrić

Sve je jasno kad se radi o modrim napadačima, prvo ime je hrvatski reprezentativac Bruno Petković, protiv Gorice vratio se nakon ozljede Sandro Kulenović koji je predodređen za njegova nasljednika, ostao je i Mario Gavranović... Istina, švicarski reprezentativac se ozlijedio, ali neće imati predugu stanku.

Valja sada vidjeti što će se zbiti na ljeto, hoće li se Andrić vratiti u Dinamo ili možda ipak uhvatiti kakav inozemni transfer? Uglavnom, zbog spleta raznih okolnosti napadač koji je najavljen kao pojačanje u plavom domu to nije postao.

Linker
20. travanj 2024 08:13