REUTERS
ADRESA I DALJE U KIJEVU

NEOBIČNA SITUACIJA KOD DOMAGOJA VIDE Hrvatski reprezentativac već je potpisao ugovor s turskim prvakom, ali...

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. kolovoz 2017. 00:46

Domagoj Vida je igrač Bešiktaša, prema neslužbenim informacijama već je potpisao ugovor s turskim prvakom, međutim njegova službena adresa je i dalje Dynamo Kijev. Kako šest mjeseci prije isteka ugovora može sklopiti dogovor s budućim poslodavcem, Vida je to napravio, no Dynamo i njegov predsjednik Igor Surkis žele ga zadržati do zadnjega dana, do zime.

U Turskoj prijelazni rok traje do 4. rujna, do tada će se znati hoće li ga Bešiktaš otkupiti, a spominju se cifre od pet do sedam milijuna eura za odštetu, ili će pričekati siječanj da Vida zaista odjene njegov dres. Prema turskim medijima u Istanbulu će imati plaću 3,4 milijuna eura godišnje. Može biti samo više.

- Ne bih ništa komentirao - kazao je Vida novinarima.

Očito nije sretan što se njegov status pretvorio u sapunicu.

Finiš je prijelaznog roka, pa je razumljivo pitanje može li se ponoviti scenarij iz nekih ranijih godina da se razmjenjuju mailovi i potpisuju ugovori u zadnji čas iz hotela nacionalne vrste? Osim Vide, ne čini se da bi se još netko mogao baviti promjenom sredine. Iako se nikad ne zna.

- Brozović, po svemu sudeći, ostaje u Interu. Posljednja opcija bila je da ode u Juventus, a Cuadrado u Inter, ali se klubovi nisu dogovorili. Ovog časa nema ništa novog na vidiku - kazao nam je Miroslav Bičanić koji ga zastupa.

Linker
19. travanj 2024 02:44