Steve Bardens/Getty Images
PIŠU ENGLEZI

NEZADOVOLJNA KOVAČEVA ZVIJEZDA SELI U ARSENAL?! 'Topnici' pronašli fenomenalnu zamjenu za najskupljeg igrača kluba, a sve za samo 3 milijuna funti...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2019. 19:10

Prema napisima engleskih medija, dani Mesuta Özila u redovima Arsenala su odbrojani, a 'Topnici' su već pronašli i zamjenu najplaćenijem igraču kluba koji rijetko igra, a tjedno inkasira oko 350.000 funti.

Daily Mail tako piše da je Arsenal bacio oko na veznjaka Real Madrida na posudbi u Bayernu - Jamesa Rodrigueza. Ovaj 27-godišnji kolumbijski veznjak ušao je u posljednjih šest mjeseci svoje dvogodišnje posube u Bayernu. Taj je posao njemačkog prvaka koštao oko 14 milijuna eura, a Bavarci imaju i pravo trajnog odkupa njegovog ugovora za 45 milijuna eura na isteku posudbe.

Rodriguez je u Bayern doveden za vladavine Carla Ancelottija, ali dolaskom Nike Kovača Kolumbijac nije redoviti prvotimac i neredovito dobiva minutažu, što ga ne zadovoljava.

Arsenalov menadžer Unai Emery već je ranije naglasio kako je njegov klub u siječnju u mogućnosti dovoditi pojačanja samo na posudbu, a Daily Mail tvrdi da bi dolazak Rodrigueza na posudbu do kraja sezone koštao 'Topnike' svega 3 milijuna funti.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group E - Benfica v Bayern Munich - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - September 19, 2018  Benfica's Jardel reacts to Bayern Munich's James Rodriguez, who looks on at Bayern Munich coach Niko Kovac   REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

U prvoj polovici sezone James je za Bayern skupio tek 11 nastupa, osam u Bundesligi i 3 u Ligi prvaka, a pritom je upisao 3 gola i 2 asistencije.

Linker
25. travanj 2024 12:37