BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 14: Carles Perez of Barcelona goes between Goncalo Guedes and Daniel Parejo of Valencia CF during the La Liga match between FC Barcelona and Valencia CF at Camp Nou on September 14, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images / Alex Caparros Getty Images

Carles Perez

ZABILI MU NOŽ U LEĐA

NIJE MOGAO NI SANJATI ŠTO ĆE MU NAPRAVITI U BARCI! NOVO POJAČANJE ROME NIJE KRILO RAZOČARANJE 'O njima više ne želim pričati, to je za mene prošlost'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.02.2020. u 16:54

 • Mladi španjolski nogometaš Carles Perez ove je zime iz redova Barcelone stigao na posudbu u Romu. Talijani su ga posljednjeg dana prijelaznog roka predstavili kao veliko pojačanje, a klub iz Rima će u konačnici morati otkupiti njegov ugovor od Barcelone.

  Ovog sjajnog veznjaka jako je pogodilo to kada mu je kada mu je trener nakon posljednjeg treninga rekao kako na njega više ne računa i da ide u Romu iako mu prije nitko ništa nije o tome rekao.

  Bilo je ovo veliko razočaranje za 21-godišnjeg Španjolca, a to se moglo vidjeti i na press konferenciji rimskog kluba.

  - Roma je uvijek bila jako dobar klub. Pričao sam s trenerom Fonsecom koji mi je objasnio što želi od mene. To je bilo ključno u mojoj odluci da otiđem put Rima. Želim napredovati kao igrač i na ljeto ću potpisati ugovor na pet godina te dati sve od sebe kako bi opravdao očekivanja. O Barceloni ne želim pričati, to je za mene sada prošlost.

  Iz drugih medija