REUTERS
ZIDANEOVA POJAČANJA

NIJEMCI 'POTVRDILI' NOVI VELIKI TRANSFER REALA Mlada zvijezda srpskog nogometa stiže ravno u Kraljevski klub i to za astronomsku plaću!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2019. 23:39

Nakon što je španjolski AS početkom ožujka objavio 'Realov transfer godine', istu je vijest večeras ponovio i njemački Sky Sports u nešto izmijenjenoj verziji - Luka Jović na ljeto stiže na Santiago Bernabeu.

Prema pisanju Sky Sportsa, 21-godišnji srpski reprezentativac bi ovoga ljeta trebao potpisati petogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom, težak 60 milijuna eura, uz plaću od čak 10 milijuna eura.

21-godišnji srpski napadač bi tako trebao postati treće dogovoreno ljetno pojačanje Reala, uz Brazilce Militaa i Rodryga.

Jović je ove sezone zabio 27 golova i upisao sedam asistencija u 46 utakmice za trenutno šestu momčad Bundeslige, za koju igra i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Jović je trenutno i treći strijelac Bundeslige sa 17 golova, a bio je jedan od ključnih igrača u prvenstvenom lovu na Europu, koji je Eintracht završio ispadanjem u polufinalu protiv Chelsea.

Linker
20. travanj 2024 15:00