Reuters/ ilustracija
PIŠE BILD

NIJEMCI TVRDE: KOVAČ SVE BLIŽE DOVOĐENJU VELIKOG POJAČANJA, BAVARCI DOBILI POZITIVNE SIGNALE 'On je taj koji sad mora donijeti konačnu odluku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2019. 10:47

Niko Kovač ipak bi mogao dobiti još jedno veliko pojačanje.

Leroy Sane već je odavno etiketiran kao prva želja Bayerna, ali cijela priča se razvukla do te mjere da su mnogi pomislili kako od ovog posla neće biti ništa. Ipak, kako javlja njemački Bild, "Bavarci su dobili pozitivne signale od Saneovih predstavnika i navodno su napravljeni prvi koraci u pregovorima oko njegovog transfera."

"Nijemac je taj koji sada mora donijeti konačnu odluku", stoji u tekstu Bilda koji ističe i da će se Sane nakon azijske turneje s Manchester Cityjem vratiti u Englesku. Ugovor s građanima veže ga do 2021. godine, no ono što on u ovim trenucima najviše traži je minutaža.

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Southampton - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 4, 2018  Manchester City's Leroy Sane celebrates scoring their sixth goal with Raheem Sterling and Phil Foden   REUTERS/Andrew Yates  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates / REUTERS
Manchester City

"Paralelno sa svim događanjima, u Münchenu Uli Hoeneß, Hasan Salihamidžić i Karl-Heinz Rummenigge namjeravaju sjesti za stol i odrediti krajnji rok za realizaciju ovog transfera. Vjerojatno će se sve znati u iduća dva tjedna", otkrivaju Nijemci.

Podsjetimo, nedavno je i Kovač potvrdio da je Sane igrač koji bi bio jako dobar dodatak njegovoj momčadi.

"On nam definitivno može pomoći, a to je dokazao i svojim igrama za Njemačku i City", rekao je prije 15-ak dana hrvatski strateg.

Linker
20. travanj 2024 01:31