Clive Brunskill/Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

NIKI KOVAČU STIŽE OGROMNO POJAČANJE IZ REALA, A ZIDANE DOVODI ZVIJEZDU LIVERPOOLA?! 'To je transfer koji privlači sve zainteresirane strane'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2019. 22:02

Nakon povratka Zinedinea Zidanea na klupu madridskog Reala naveliko se medijski nagađa o budućnosti nekih igrača i potencijalnim pojačanjima.

Realu naklonjen As navodi kako bi Gareth Bale (29) na ljeto lako mogao napustiti Real i prijeći u redove - Bayerna Nike Kovača.

"To je transfer koji privlači sve zainteresirane strane, pa i samog igrača", prenosi As izjavu anonimne osobe bliske Baleu za portal TeamTalk.

Igrač Baleovih karakteristika svakako je potreban Bayernu Nike Kovača, budući odlaze veterani Frank Ribery i Arjen Robben, a brzonogi Velšanin može igrati i na lijevom i na desnom krilu.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Celta Vigo - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 16, 2019  Real Madrid's Gareth Bale reacts  REUTERS/Susana Vera
REUTERS

Baleu u Realu igra od 2013. godine, Kraljevski klub ga je kupio od Tottenhama za 91 milijun eura, a Transfermarkt mu današnju vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura.

Nadalje, France Football tvrdi kako će Zidane ovog ljeta u Real ponovno pokušati dovesti Sadija Manea iz Liverpoola. Tvrdi se da je 26-godišnji Senegalac bio na meti slavnog francuskog trenera i prije odlaska s klupe Reala prošle godine, ali da je njegovim odlaskom i dolaskom Julena Lopeteguija predsjednik Florentino Perez odustao od tog pokušaja.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Liverpool - Allianz Arena, Munich, Germany - March 13, 2019  Liverpool's Sadio Mane in action with Bayern Munich's Rafinha and Thiago   Action Images via Reuters/Andrew Boyers
Reuters/Andrew Boyers

Mane je ove sezone zabio 17 premierligaških golova i na diobi je drugog mjesta najboljih strijelaca u ligi i navodno će ga Perez pokušati dovesti na ljesto. Njegova cijena? Prava sitnica, prema Transfermarktu iznosi 85 milijuna eura, a ne treba posebno naglašavati da će u Liverpoolu tražiti i puno više pokaže li igrač želju za odlaskom...

Linker
19. travanj 2024 23:15