Reuters/ ilustracija
BAVARCIMA ZELENO SVJETLO

NIKO KOVAČ DOVODI VELIKO POJAČANJE IZ CITYJA!? Englezi otkrivaju: Zvijezda se više puta sukobila s Guardiolom i traži izlaz iz kluba!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2019. 16:30

Bayern München otvara pregovore s Manchester Cityjem oko potencijalno ljetnog transfera Leroya Sanea. Vijest je to koja je danas osvanula na brojnim engleskim i njemačkim naslovnicama.

Prema saznanjima Daily Recorda, klub hrvatskog trenera Nike Kovača je dobio dozvolu za kontakt s predstavnicima njemačkog reprezentativca koji je očito nezadovoljan minutažom koju mu u Cityju daje Pep Guardiola.

"Stav Cityja prema Saneu je pragmatičan. Premda bi prvaci Premiershipa željeli zadržati 23-godišnjaka, Sane je odbio niz ponuda za poboljšanje i produženje ugovora koji mu istječe u ljeto 2021. godine. Direktor Cityja Txiki Begiristain ne želi riskirati da upadne u situaciju u kojoj će veznjak odraditi ugovor i napustiti klub bez da na njemu išta zarade te je rekao bliskim osobama da bi ga mogao prodati u nadolazećem prijelaznom roku", piše Daily Record te ističe:

"Sane je nezadovoljan statusom u Guardiolinoj momčadi, a sa španjolskim trenerom se sukobio u više navrata."

Otkako je 2016. iz Schalkea prešao u City za nešto više od 50 milijuna eura, Sane je za Građane odigrao 132 utakmice te pritom upisao 39 pogodaka i 45 asistencija.

Linker
25. travanj 2024 12:29