Reuters/ ilustracija
ZAPELO U PREGOVORIMA

NIKO KOVAČ IPAK OSTAJE BEZ VELIKOG POJAČANJA!? PREDSJEDNIK BAYERNA OTKRIO 'Nenormalna svota novca' koči transfer prve želje bavarskog diva!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 21:29

Transfer Leroya Sanea u Bayern München već je neko vrijeme tema u nogometnim krugovima, a prema posljednjim izjavama Ulija Hoenessa do istog će jako teško doći.

Razlog? Predsjednik Bavaraca otkriva da je to "nenormalne svota" koju iz Manchester Cityja traže za 23-godišnjeg krilnog napadača.

"Teško će se to ostvariti. Riječ je o nenormalnoj svoti novca", izjavio je Hoeness za Kicker.

Nakon odlaska Arjena Robbena i Francka Riberyja Sane je postao glavna meta njemačkog prvaka.

MIDDLESBROUGH, ENGLAND - APRIL 30: Leroy Sane of Manchester City arrives at the stadium prior to the Premier League match between Middlesbrough and Manchester City at the Riverside Stadium on April 30, 2017 in Middlesbrough, England.  (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Getty Images

"Pokušat ćemo ga dovesti, iako ne mogu garantirati da ćemo i uspjeti. Već smo imali tu ideju dok je još bio u Schalkeu. Ali u to vrijeme nismo mu mogli garantirati mjesto jer su prije tri godine Robben i Ribery bili na vrhuncu", izjavio je još prije 10-ak dana izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Iznos koji 'Građani' traže za Sanea nije otkriven, ali njemački Sky Sport nedavno je tvrdio da je Bayern spreman ponuditi čak 80 milijuna eura.

Sane je 2016. godine u City stigao iz Schalkea u transferu vrijednom nešto više od 50 milijuna eura. Za engleskog prvaka odigrao je ukupno 133 utakmice i pritom upisao 39 pogodaka i 35 asistencija. Aktualni ugovor istječe mu 2021. godine.

Linker
18. travanj 2024 08:37