Lars Baron/Bongarts/Getty Images
USKORO NA NOVOM POSLU?

NIKO KOVAČ PREUZIMA KLUPU POSRNULOG VELIKANA!? Četiri mjeseca nakon smjene u Bayernu bivši izbornik Vatrenih mogao bi se prihvatiti novog izazova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2020. 09:44

Turski mediji donose zanimljivu vijest: Niko Kovač u sljedećih bi nekoliko dana trebao postati novi trener Fenerbahčea!?

Iako je sam kazao da će tek od ljeta tražit novi angažman, navodno je upravo on prvi izbor kluba, uz Bruna Labbadiju, donedavnog trenera Wolfsburga.

Fenerbahče je u potrazi za nasljednikom Ersuna Yanala, a navodno je izbor pao upravo na Kovača.

Vijest je lansirao Ümit Karan, inače bivši nogometaš, a aktualni TV komentator koji kaže kako u Fenerbahčeu žele dovesti trenera 'njemačkog štiha'.

"Kada sam čuo informaciju od osobe bliske klubu u početku ju nisam shvaćao ozbiljno, ali mogli bi se odlučiti na Niku Kovača. On je Hrvat, ali s bogatim iskustvom u Njemačkoj", objasnio je Karan.

Kovač je bez posla od studenog prošle godine kada je smijenjen u Bayernu, a u nedavnom je intervjuu za austrijsku televiziju rekao da je spreman vratiti se treniranju, ali tek od ljeta.

Hoće li mu ponuda Fenerbahčea, posrnulog turskog velikana, trenutno tek sedmoplasiranog u nacionalnom prvenstvu (nakon 24 kola) biti zanimljiva?

Linker
19. travanj 2024 18:32