REUTERS/Alkis Konstantinidis
IGRAČ ZA BUDUĆNOST

NIKO KOVAČ PRONAŠAO POJAČANJE U ENGLESKOM VELIKANU? Otočki mediji se raspisali o izjavi hrvatskog trenera, transfer komentirao i legendarni napadač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2019. 11:39

Ovih se dana sve više piše o interesu Bayerna za Calluma Hudsona-Odoija, 18-godišnjeg talenta koji trenutno nosi dres Chelseaja.

Odoiju, naime, za 18 mjeseci istječe ugovor, a još uvijek dvoji oko toga želi li potpisati novi jer u dosadašnjoj karijeri na Stamford Bridgeu nije nikako pronašao zajednički jezik s trenerom te je pod Sarrijem upisao samo 42 minute u Premiershipu.

Engleski i njemački mediji tvrde da je bavarski div Chelseaju ponudio čak 33 milijuna eura. Kovač to nije potvrdio, ali je prilikom druženja s medijima ove subote poslao poruku koja bi mogla privući mladog Engleza.

"Nama uvijek trebaju mladi igrači, ali posao je Hasana Salihamidžića da se bavi tim stvarima. Ako je igrač dobar, meni uopće nije važno koliko ima godina. Istina je da tražimo mlade talente, ali tražimo i već gotove igrače jer talentima ponekad treba vrijeme da se razviju. Hudson-Odoi? On je istih godina kao Jadon Sancho koji se pokazao kao vrlo uspješan", izjavio je Kovač, a njegove riječi su u pojedinim engleskim medijima već protumačene kao obećanje kojim mami Odoija u Njemačku.

Na interes Bayerna za Chelseajevo lijevo krilo ukratko se osvrnuo i pomoćni trener engleskog kluba Gianfranco Zola koji je samo rekao kako su Bavarci "vrlo zainteresirani" za mladića koji je s njima od 2007. godine.

Linker
19. travanj 2024 10:41