Epsilon/Getty Images
USKORO U NOVOJ SREDINI?

NIKOLA VLAŠIĆ KAO POJAČANJE ZA LIGU PRVAKA! Englezi tvrde: Dogovara se prelazak hrvatskog reprezentativca u redove slavnoga kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2019. 20:58

Prema pisanjima dijela engleskih medija čini se da je mala vjerojatnost da će Nikola Vlašić i u idućoj sezoni nositi dres moskovskog CSKA.

Da informacije s kojima barataju na 'Otoku' nisu pale s neba, moglo bi se zaključiti i pogledom na turske portale koji također pišu da bi mladi hrvatski reprezentativac mogao pojačati redove Galatasaraya.

"Prema izvještajima se čini da je Everton spreman posuditi Vlašića Galatasarayu. Hrvat nije bio u planovima Marca Silve ni ranije kada je ponuđen moskovskom klubu", stoji u tekstu koji donosi LiverpoolEcho.

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 07: Nikola Vlasic (C) of PFC CSKA Moscow is challenged by Vladislav Ignatyev and Solomon Kvirkvelia (R) of FC Lokomotiv Moscow during the Russian Premier League match between PFC CSKA Moscow and FC Lokomotiv Moscow at the VEB Arena Stadium on October 07, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Epsilon/Getty Images)
Epsilon/Getty Images

Turci pak pišu da je njihov velikan Galatasaray, nakon osvajanja prvenstva, odlučio na ljeto dovesti pojačanja za Ligu prvaka, a prvo ime koje iskače je ono 21-godišnjeg Hrvata.

Također, tamošnji mediji navode kako bi cijeli posao mogli olakšati dobri odnosi dvaju klubova jer su prema njihovim informacijama čelnici Evertona sretni su s napretkom koji je na posudbi kod turskog prvaka postigao Henry Onyekuru. Sada žele isti dogovor napraviti i u slučaju Niksija.

Za Vlašića je interes pokazao i Bešiktaš, no izgleda da su njihovi rivali puno bliže realizaciji ovoga posla.

Nikola je u tekućoj sezoni odigrao ukupno 31 utakmicu i pritom upisao osam pogodaka i sedam asistencija.

Linker
26. travanj 2024 06:11