Marco Luzzani/Getty Images
JAVLJA SKY ITALIA

NIKOLI KALINIĆU JE PROPAO VELIKI TRANSFER? Talijani tvrde: Španjolski velikan više nema živaca niti strpljenja! U Madridu dovode svjetskog prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2018. 20:15

Prema najnovijim informacijama koje su objavili svjetski mediji Atletico Madrid mogao bi odustati od transfera Nikole Kalinića.

Sky Sport Italia javlja kako su se pregovori između Milana i Atletico Madrida otegnuli osjetno dulje od očekivanog i da 'Rojiblanoci' gube strpljenje s talijanskim velikanom. Istovremeno su već pronašli novu metu, a to je francuski reprezentativac iz redova Chelseaja Olivier Giroud.

Milan i Atletico navodno su već bili dogovorili Kalinićev transfer, ali onda je u talijanskom velikanu došlo do promjene vlasništva. Novi vlasnici, tvrtka Elliot Management navodno nisu potvrdili ono što je prethodna uprava dogovorila i čini se kako od transfera neće biti ništa.

Istovremeno su u Atleticu već započeli pregovore s Giroudom. Atleticov trener Diego Simeone svjestan je njegove dobre suradnje s Antoineom Griezmannom iz francuske reprezentacije i volio bi taj tandem vidjeti i u svojoj momčadi. U Chelseaju su pak navodno spremni prodati Girouda budući žele dovesti Juventusovog napadača Gonzala Higuaina i potreban im je novac za transfer.

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018  France's Benjamin Pavard and Olivier Giroud celebrate winning the World Cup  REUTERS/Damir Sagolj
REUTERS/Damir Sagolj

Linker
20. travanj 2024 06:49