CROPIX
JASNA PORUKA IZ RIJEKE

NIŠTA OD POVRATKA DINAMOVOG DJETETA NA MAKSIMIR! Nakon mučnog rastanka, uvreda i prijetnji sve je izglađeno i oprošteno, ali priča o povratku je - laž

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 25. kolovoz 2019. 18:52

Rijeka ima pravilo da ne komentira glasine o transferima, ali će reći kada se u medijima pojavi priča koja nema veze s istinom.

U ovom slučaju to su pregovori oko transfera Roberta Murića u Dinamo, za koje su u riječkom prvoligašu rekli: prvi put čujemo.

Ta je priča brzo završena, pitanje je koliko ima i smisla budući da je Dinamo dobro popunjen na desnom krilu (Hajrović, Atiemwen, Kadzior), pa se na Rujevici više fokusiraju na interes koji vlada za Antonija Mirka Čolaka i Darija Župarića.

Interes za njih nije demantiran, Fenerbahče, Bešiktaš, Nantes i Rennes u svojim bi redovima rado vidjeli Čolaka, Sparta Prag i Mainz razmišljaju o Župariću i ta dva posla u ovom su trenutku fokus kada je riječ o prijelaznom roku.

Dinamo i Murić imaju burnu prošlost. Murić je početkom srpnja 2014. godine otišao u amsterdamski Ajax, potpisavši ugovor na četiri godine.

S Maksimira je tada otišao pod salvom teških riječi između njegovih zastupnika i Zdravka Mamića. U međuvremenu su se strasti smirile, mirenje na sudu je uspjelo, a Murić je pokušao karijeru izgraditi na nekim drugim adresama.

Linker
18. travanj 2024 13:07