Bradarić
 Clive Mason/Getty Images / Getty Images
BIRA IZMEĐU DVA KLUBA

NJEGOV ODLAZAK VIŠE NIJE PITANJE DANA NEGO SATA! SREBRNI VATRENI NA KORAK DO TRANSFERA KARIJERE? Stigla ponuda od osam i pol milijuna eura...

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 25. srpanj 2018. 11:20

Transfer Filipa Bradarića iz Rijeke u jednu od liga petice više nije pitanje dana nego - sata. Sinoć su se užarile telefonske linije, dvije su konkretne ponude na stolu i realizacija cijele priče mogla bi se dogoditi već danas ili najkasnije do kraja tjedna.

Što se Rijeke tiče Bradarić je najbliži odlasku u Bordeaux, Bijeli su prihvatili ponudu francuskog prvoligaša, neslužbeno, tešku 8,5 milijuna eura, od koje se otprilike 6,5 milijuna eura odnosi na fiksni dio dok ostatak otpada na bonuse (i Bradariću pripada dio odštete). S Rijekine strane tu su stvari jasne, ide se prema realizaciji i možda bi sve već bilo gotovo da Bradarić nema i ponudu Cagliarija.

Rovinj, 270518.
Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se u Rovinju. Na stadionu Valbruna trenirati ce svaki dan dva puta sve do odlaska na utakmicu s Brazilom u Liverpoolu.
Na fotografiji: Filip Bradaric.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Foto: Goran Sebelic / CROPIX

To "flertovanje" Bradarića s talijanskim prvoligašem traje već duže vrijeme, nije tajna da veznjak Rijeke sebe vidi u Serie A, ali talijanski prvoligaš neslužbeno nudi puno manju odštetu Bijelima, otprilike pet milijuna eura.

Što je u ovom trenutku kamen spoticanja možemo samo nagađati, ali izvjesno je da priča ide prema svom finalu. Ako će se pitati Rijeku, a pita se budući da Bradarić ima važeći ugovor, to će biti Bordeaux koji je i sportskim okvirima puno veća sredina nego Cagliari.

Naravno, nije isključeno da se tijekom današnjeg dana pojavi još neka ozbiljna opcija, ali u ovom trenutku se čini da je najzvučniji transfer riječkog prijelaznog roka pred samom realizacijom. Pitanje je samo Bordeaux ili Cagliari?

Linker
27. travanj 2024 02:28