REUTERS/Heino Kalis
VATRENI U FOKUSU

NJEGOVA VJERNOST NIJE NAGRAĐENA Ivan Rakitić odgovorio na neobičnu izjavu čelnika Barcelone: 'To je bila moja odluka, a dalje... neka bude što bude'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2018. 21:49

Ovoga je ljeta veliki interes nogometne javnosti izazvalo zanimanje PSG-a i drugih nogometnih giganta za sjajnoga hrvatskog veznjaka i jednog od ključnih pojedinaca Vatrenih Ivana Rakitića. Navodno je uprava moćnoga pariškoga kluba u namjeri da osnaži vezni red ponudila Adriena Rabiota i dvostruku plaću hrvatskome virtuozu, ali Rakitić je nakon dugih pregovora ipak odlučio ostati na Nou Campu.

Usprkos tome ogromnom interesu za našeg Raketu, čelnici Barcelone nisu mu poboljšali ugovor koji ga veže do 2021:

"Ove sezone nećemo moći ponuditi bolji ugovor Ivanu Rakitiću. O tome možemo pregovarati iduće sesone.", neobičnu izjavu dao je za medije predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Mediji su, naravno, odmah zatražili Rakitića da prokomentira takvu odluku:

"Ja zapravo ništa ne tražim, samo želim da su svi zadovoljni mojom igrom. To je bila moja odluka da ostanem ovdje jer tu sam sretan. A dalje... neka bude što bude."

Ipak, pritisak velikih klubova i dalje je velik te će nesumnjivo biti još priče u vezi transfera jednog od najtraženijih hrvatskih nogometnih majstora.

Linker
25. travanj 2024 14:44