REUTERS
NEZADOVOLJAN MINUTAŽOM

NJEMAČKI MEDIJI TVRDE - KONTAKT JE USPOSTAVLJEN Niko Kovač bi uskoro mogao dobiti veliko pojačanje: Jedna od zvijezdi Real Madrida dolazi u Bayern?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2018. 21:04

Španjolski nogometni reprezentativac i veznjak Real Madrida u posljednje je vrijeme pao u drugi plan kod trenera Solarija i sve je izglednije kako bi uskoro mogao pronaći novu sredinu gdje bi mogao dobiti više prilike.

Prema navodima starnih medija na Santiago Bernabeu spremni su poslušati ponude za ovog nogometaša čije su kvalitete neosporne. Ako je za vjerovati njemačkom Bildu Bayern kojem su potrebna pojačanja već neko vrijeme pregovara sa Španjolcem, a navodno je došlo i do službenog kontakta bavarskog velikana i Real Madrida.

Iscova otkupna klauzula u ugovoru iznosi oko 700 milijuna eura, ali gotovo je sigurno kako će u Realu pristati i na manji iznos ukoliko se odluče na prodaju svog veznjaka.

GIRONA, SPAIN - OCTOBER 29: Francisco Alarcon 'Isco' of Real Madrid CF controls the ball next to his teammate Luka Modric and Francisco Aday of Girona FC during the La Liga match between Girona and Real Madrid at Estadi de Montilivi on October 29, 2017 in Girona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images

Linker
18. travanj 2024 17:49