Dan Mullan Getty Images
NAJVEĆA PLAĆA U KARIJERI

NOGOMETNI VELIKAN I VELIKI MODRIĆEV PRIJATELJ OTKRIO KAKO JE LUKA REAGIRAO NA PONUDU KOJU U REALU MOŽE SAMO SANJATI 'On mi je to sam rekao...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2020. 14:17

Novi klub američke nogometne lige Inter Miami priprema ponudu za dovođenje Luke Modrića, ali cijela priča ostat će samo na lijepim željama. Klub Davida Beckhama će u ožujku debitirati u MLS-u, traži iskusne igrače s iskustvom igranja u Europi, a Modriću je, navodno, bio spreman ponuditi 20 milijuna eura godišnje plaće, dvostruko više od trenutne u Realu.

Međutim, tu je ideju danas odbacio legendarni crnogorski napadač Peđa Mijatović, bivši igrač i sportski direktor Reala te veliki Lukin prijatelj.

"Modrića vidim isključivo u Realu. On ima još godinu dana ugovor, pričali smo i rekao mi je da on sebe i sljedeće godine vidi isključivo u Realu", otkrio je Mijatović za El Larguerou.

Modrić je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, no trener Zinedine Zidane i uprava kluba posljednjih su mjeseci istaknuli kako su 'jako zadovoljni njime'.

PALERMO, ITALY - JANUARY 24:  Predrag Mijatovic looks on in VIP-Standing during the Serie A match between US Citta di Palermo and Udinese Calcio at Stadio Renzo Barbera on January 24, 2016 in Palermo, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images

Visokopozicionirani direktor rekao je u prosincu da su mu spremni ponuditi neko mjesto u klubu kada mu 30. lipnja 2021. istekne ugovor, premda o tome još nisu razgovarali.

Modrić je s Real Madridom osvojio 16 trofeja, od čega četiri Lige prvaka, od kada je došao u klub 2012. godine te je više puta rekao kako želi što duže ostati na Santiago Bernabéu te završiti karijeru ondje.

Linker
26. travanj 2024 14:44