Shaun Botterill Getty Images
POTENCIJALNI ANGAŽMAN

NOGOMETU ĆE NEDOSTAJATI PRAVIH TRANSFER-BOMBI, HRVAT BI MOGAO BITI U CENTRU JEDNE OD POSLJEDNJIH! Talijanski velikani otimaju se za srebrnog Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2020. 19:43

Talijanski mediji raspisali su se o mogućem transferu srebrnog Vatrenog Duje Ćalete-Cara na 'Čizmu'.

Naime, jedan od talentiranijih braniča svijeta i dokapetan Napolija, 28-godišnji Senegalac Kalidou Koulibaly, iduće sezone gotovo sigurno prelazi u novu sredinu, a sportski direktor napuljskog kluba Cristiano Giuntoli već je počeo tražiti njegovu potencijalnu zamjenu.

Soccer Football - Ligue 1 - Olympique de Marseille v Stade Rennes - Orange Velodrome, Marseille, France - August 26, 2018   Olympique de Marseille's Duje Caleta-Car during the warm up before the match   REUTERS/Philippe Laurenson - RC17390C64B0
Philippe Laurenson REUTERS
18. Duje Ćaleta Car (2,658.000 dolara) - Propeo se financijski u zadnjih godinu i pol dana prelaskom iz Red Bulla u Marseille. Pet dana nakon završetka Svjetskog prvenstva prešao je u francusku ligu i došao do prilično unosnog ugovora za mladog stopera.

Corriere dello Sport primjerice piše da je jedna od izglednijih opcija 23-godišnji hrvatski branič koji je u francuskoj ligi već izgradio reputaciju pouzdanog stopera te da bi ga Napoli rado angažirao. Spominje se i nerealizran transfer iz 2018. kada ga je htio dovesti Lazio, nakon što je Stefan de Vrij prešao u Inter, no Ćaleta-Car tada se odlučio za Olympique Marseille.

Marsejska uprava dobro zna kakvog dragulja ima u svojim redovima i talijanski tisak smatra da će Francuzi ovoga ljeta za hrvatskog nogometaša nastojati postići cijenu od barem 30 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 20:47