Clive Rose/Getty Images
PIŠU ENGLEZI

'NOVA ABRAMOVIČEVA REVOLUCIJA' Chelseajev milijarder sprema se opet uložiti velike novce, pregovori u tijeku, ali prijeti mu odlazak zvijezde

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2019. 19:06

Čini se kako bi u redovima Chelseaja već ovog mjeseca moglo doći do brojnih promjena. Navodi tako The Mirror u tekstu pod naslovom: 'Revolucija Romana Abramoviča! Chelseajev milijarder spreman uložiti velike novce i dokazati da je i dalje ozbiljan'.

U tekstu se navodi kako je Chelsea tako nakon odlaska Cesca Fabregasa u Monaco spreman dovesti čak četvoricu igrača. Na radaru su im redom Cagliarijev veznjak Nicolo Barella (21) koji bi trebao stići na Stamford Bridge za 45 milijuna eura odštete. Nadalje, u tijeku su pregovori oko dolaska argentinskog veznjaka Leandra Paredesa (24) iz Zenita za 33 milijuna eura, kao i napadača Bournemoutha Calluma Wilsona (26). Za njega nije poznato koliko su u Chelseaju spremniti ponuditi ali tržižna mu vrijednost iznosi oko 25 milijuna eura.

LONDON, ENGLAND - MAY 15:  Chelsea owner Roman Abramovich is seen prior to the Barclays Premier League match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge on May 15, 2016 in London, England.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
Paul Gilham/Getty Images

Svakako najzvužnije ime koje Abramovič želi dovesti je Interov napadač Mauro Icardi (25) za kojeg je spreman platiti čak 110 milijuna eura, ali pitanje je hoće li to biti dovoljno budući je oko na argentinskog napadača bacio i veliki Real Madrid.

WOLVERHAMPTON, ENGLAND - DECEMBER 05: Alvaro Morata of Chelsea runs with the ball during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Chelsea FC at Molineux on December 05, 2018 in Wolverhampton, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Laurence Griffiths/Getty Images

Inter će se teško odreći Icardija usred sezone, a Chelsea bi se mogao naći u velikim problemima u slučaju odlaska Alvara Morate. Navodno je španjolski napadač jako nezadovoljan na Stamford Bridgeu i u tijeku su pregovori oko njegovog odlaska u Sevillu. Andalužani ga žele dovesti na posudbu s mogućnošću trajnog otkupa ugovora na ljeto. Morata je ove sezone upisao svega pet premierligaških golova za Chelsea u 16 nastupa, a posljednji put zabio je još 4. studenog protiv Crystal Palacea.

Linker
25. travanj 2024 08:32