REUTERS/Hannah McKay
HRVAT GLAVNA PRIČA U BELGIJI

NOVA 'JEDINICA' VATRENIH SELI U JEDNU OD NAJJAČIH LIGA SVIJETA!? Misteriozan izostanak zbunio Belgijce i potaknuo priču o velikom transferu

NOVA 'JEDINICA' HRVATSKE REPREZENTACIJE SELI U JEDNU OD NAJJAČIH LIGA SVIJETA!? Misteriozan izostanak s utakmice zbunio Belgijce i potaknuo priču o velikom transferu Vatrenog
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 19:12

Oproštaj Danijela Subašića otvorio je vrata Lovri Kaliniću koji bi tako sada trebao preuzeti ulogu prvog golmana hrvatske nogometne reprezentacije, a s jednom takvom ulogom očekivano raste i interes na tržištu.

Hrvat je tako odjednom postao glavna tema u Belgiji gdje se sve više spominje njegov odlazak iz Genta. Iako se sve do jučer takav rasplet činio kao nemoguć, dio tamošnjih medija raspisao se o informacijama do kojih su stigli preko uglednog talijanskog medija Corriere dello Sport.

Lovre u nedjelju nije bio u sastavu Genta za dvoboj s Lokerenom (2:1). Protumačilo se to prvo kao posljedica manje ozljede, da bi zatim sve preraslo u priču o potencijalnom transferu u kojoj se kao novi dom Hrvata spominje bundesligaš Augsburg.

Što donosi budućnost Vatrenog trebali bi saznati vrlo brzo jer su zadnji dani prijelaznog roka sve bliže (31. kolovoza).

Linker
19. travanj 2024 13:44