Screenshot: Mundo Deportivo
IMAJU NOVAC I NIJE IH BRIGA

NOVA KRAĐA: NOGOMETNI DIV S NEOGRANIČENIM BUDŽETOM 'OTIMA' BARCI IVANA RAKITIĆA!? Raketa glavna vijest na naslovnici uglednog dnevnika: Bezobzirni su!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2018. 10:40

Nakon što je senzacionalistički španjolski tjednik Don Balon još u nedjelju objavio da bi se u utrku za Lukom Modrićem i Ivanom Rakitićem mogao uključiti uključiti francuski prvak PSG, sličnu priču danas na naslovnici kao udarnu vijest donosi ugledni Mundo Deportivo, dnevnik specijaliziran za praćenje Barcelone.

Navodno se PSG-ov predsjednik Nasser Al-Khelaifi zaljubio u hrvatski dvojac Modrić- Rakitić tijekom Mundijala u Rusiji, te je za obojicu spreman platiti astromonsku svotu.

Mundo danas donosi dio priče o Ivanu Rakitiću uz tvrdnju da PSG ima ozbiljnu namjeru dovesti hrvatskog reprezentativca te da bez problema može platiti postojeću odštetnu klauzulu od 125 milijuna eura.

Screenshot: Mundo Deportivo

PSG praktički ima neograničen budžet za dovođenje igrača, a Rakitić je zanimljiv i Monacu, spominje Mundo klub koji je ovoga ljeta već potrošio 100 milijuna eura na pojačanja, dok na raspolaganju ima još 200 milijuna!

Mundo tvrdi kako je Rakitićev odlazak u PSG ili Monaco realna opcija iako je Hrvat prošle sezone odigrao najviše utakmica u početnoj postavi kod trenera Valverdea te s Busquetsom bio nezamjenjiv u veznoj liniji Barcelone.

"Interes PSG-a treba zabrinuti Barcelonu, tim više jer se zadnjih godina pokazalo kako se francuski klub ne ponaša kolegijalno prema drugim klubovima kad su transferi u pitanju. Prošle je godine PSG doslovno oteo Neymara upravo Barceloni, a u suprotnom smjeru nisu željeli pustiti Verattija i Rabiota", piše španjolski dnevnik uz dodatak:

"Monaco se ovog ljeta dosta pojačao, ali za ravnopravnu utrku s PSG-om i lov na naslov francuskog prvaka trebat će mu još jedan klasni igrač poput Rakitića".

Linker
27. travanj 2024 01:01