Screenshot: INstagram
TRAŽENA ROBA

NOVI DETALJI O JEDNOM OD NAJVEĆIH TALENATA SRBIJE U Maksimiru tvrde: 'Da, zanimljiv nam je, ali on je najbliži ovom europskom gigantu!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. prosinac 2019. 13:15

Dosta interesa u četvrtak izazvala je vijest koju je plasirao beogradski portal Mozzartsport.com. Naime, piše portal da se Dinamo uključio u borbu za Mirka Topića (18), zadnjeg veznog novosadske Vojvodine.

Nadalje, navodi se kako je riječ o jednom od najvećih talenata u Srbiji, kako ga već dulje vrijeme želi Zvezda, te neki engleski klubovi, a da je Zoran Mamić jednom prigodom u Novom Sadu uživo gledao mladog Topića. Što više, u vijesti Mozzarsporta, koji često donosi provjerene informacije, piše da su Topićev menadžer i ljudi bliski igraču bili Dinamovi gosti na utakmici Lige prvaka.

No, čuli smo u Maksimiru i oko njega, da priča o Topiću nije baš tako 'vruća'. Dinamo zna tko je Topić, sigurno jest zanimljiv Modrima, ali daleko od toga da je maksimirski klub ušao u foto finiš utrke za toga igrača. Jer, kako sad stvari stoje, a zanimljivo je i u kontekstu Dinamove utakmice u Ligi prvaka, Topić je najbliži Manchester Cityju.

Navodno sam igrač i njegova obitelj žele u Premiership, a mančesterski klub namijenio mu je sličan put kao bivšem Hajdukovom igraču Anti Palaversi. Topić bi, naime, trebao na posudbu možda baš u belgijski Oostende. Iznosi o kojima se priča već su prešli milijunske, a teško da tu Dinamo, čak da i žarko želi, može sudjelovati.

Linker
18. travanj 2024 03:25