Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
OSTALI JOŠ DETALJI

NOVI IZLAZNI TRANSFER! POLJUD NAPUŠTA JEDAN OD NAJBOLJIH HAJDUKOVIH IGRAČA!? Slavni klub u Split poslao službenu ponudu, pregovori su pri kraju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 19:42

Čini se kako bi uskoro Poljud mogao napustiti još jedan igrač. Francuski Bordeaux na splitsku je adresu poslao službenu ponudu za Tomu Bašića!

Francuzi za mladog i iznimno talentiranog 21-godišnjaka, prema nama dostupnim informacijama, nude pet milijuna eura.

U Bordeauxu su se tako nakon neuspješnog dovođenja Filipa Bradarića, koji je nedavno prekinuo suradnju s Rijekom i potpisao petogodišnji ugovor s talijanskih prvoligašem Cagliarijem, okrenuli novom Hrvatu.

Vjerojatno je na odluku uprave francuskog kluba utjecala i sjajna predstava Bašića u Europskoj ligi gdje je na gostovanju protiv Slavije iz Sofije upisao dvije asistencije i tako postao jedan od najzaslužnijih za prolazak Bijelih u 3. pretkolo.

Dogovor između dvije strane je u posljednjoj fazi pregovora i već bi sutra mogao biti poznat konačan, a samim time i službeni rasplet ove priče.

Podsjetimo, Poljud je u novije vrijeme napustilo nekoliko igrača poput Karla Letice, Josipa Radoševića i Zvonimira Kožulja.

Split, 211017.
Stadion Poljud.
 13. kolo HT Prva HNL-a , utakmica Hajduk - Dinamo.
Na fotografiji: Toma Basic
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Linker
02. svibanj 2024 17:07