Action Images via Reuters/John Sibley
MERCATO U KOCKICAMA

'NOVI LUKA MODRIĆ' I JEDAN OD NAJVEĆIH PEHISTA 'SREBRNOG LJETA' ODLAZI NA POSUDBU Talijani: Jednog drugog Hrvata Chelsea prodaje za 15 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2019. 18:48

Ako je za vjerovati talijanskoj Gazzetti dello Sport, Mario Pašalić trebao bi uskoro i službeno postati nogometaš Atalante koja bi Chelseaju za hrvatskog reprezentativca isplatiti oko 15 milijuna eura.

Pašalić je bio jedan od ključnih igrača kluba iz Bergama koji je ove sezone premijerno izborio nastup u Ligi prvaka. Vatreni je u protekloj sezoni koju je Atalanta završila na 3. mjestu postigao ukupno osam pogodaka i ubilježio šest asistencija.

Izgleda kako je trener Gasperini zadovoljan učinkom hrvatskog veznjaka i učinit će sve kako bi ga zadržao u klubu, a to očito odgovara i samom Pašaliću koji je prije nekoliko dana izjavio:

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - MAY 26:  Mario Pasalic of Atalanta BC celebrates after scoring his team third goal during the Serie A match between Atalanta BC and US Sassuolo at Mapei Stadium - Citta  del Tricolore on May 26, 2019 in Reggio nell'Emilia, Italy  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images

- Iza nas je jako uspješna sezona, Atalanta je prvi put izborila Ligu prvaka, odmah iza Juventusa i Napolija, a svi znamo koliko su ulagali Roma, Milan i Inter. Previše sam se selio, želim se skrasiti i ostati negdje bar dvije ili tri sezone.

S druge strane Filip Krovinović uskoro bi trebao otići na posudbu u Vitoriju Guimares, potvrdila je Benfica. Podsjećamo, Filip Krovinović je preko Rio Avea stigao u Benficu, ubrzo se izborio za mjesto u momčadi, igrao vrhunski, a njegovim ulaskom među standardne prvotimce krenuo je i Benficin pobjednički niz.

Zagreb, 060319.
Stadion u Maksimiru.
Trening S.L. Benfica uoci  sutrasnje utakmice 1. kola osmine finala Europa lige protiv GNK Dinamo.
Na fotografiji: Filip Krovinovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
Krovinović

'Novi Modrić' tepali su mu portugalski mediji, lijepe prezentacije zaintrigirale su i izbornika Zlatka Dalića koji je obećao da će ga pratiti i doći pogledati, dao mu nadu da će, nastavi li s takvom formom, biti i među kandidatima za mundijalski popis. No, onda je došla utakmica sa Chavesom, koljeno je propalo, ligamenti popucali. Tada je bilo jasno da su se snovi o Rusiji rasplinuli.

Dugo je trajao oporavak, točnije sve do kraja studenog prošle godine, ali Krova je spreman za nove izazove.

Linker
26. travanj 2024 11:50