Ronald Gorsic / CROPIX
RAZGOVORI U TIJEKU

NOVI NAPADAČ PRED VRATIMA DINAMA Modri potvrdili interes, a cijeli posao mogao bi biti brzo gotov: 'Zanima nas, to je istina i tu nemamo što tajiti'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. siječanj 2019. 09:05

Talijanski mediji pišu da je bivši mladi hrvatski reprezentativac Stipe Perica (23) na pragu dolaska u Dinamo. Perica je ovu polusezonu proveo na posudbi u talijanskom Frosinoneu kamo je stigao iz Udinesea.

Ove sezone je u osam odigranih utakmica zabio tek jedan gol i u klubu su ga odlučili vratiti u Udinese. Dinamov trener Nenad Bjelica kaže:

Laljkova potvrda

- Istina jest da je Stipe Perica jedan od deset napadača koje smo stavili u fokus. Međutim, mislim da će problem biti njegov ugovor, tu je komplicirana situacija. Želimo napadača koji ne košta previše, a da nas poboljšava. Naši projekti su Gavranović i Petković. Taj treći će biti ili mlađi igrač koji će opet biti projekt, ili će biti stariji, iskusniji igrač kao što je bio Budimir. To je plan - kaže nam Bjelica.

UDINE, ITALY - OCTOBER 22:  Stipe Perica of Udinese Calcio celebrates after scoring  his opening goal   during the Serie A match between Udinese Calcio and Juventus at Stadio Friuli on October 22, 2017 in Udine, Italy.  (Photo by Dino Panato/Getty Images)
Dino Panato / Getty Images

Naravno, ovdje nikako ne smijemo zaboraviti ni mladog Roka Baturinu koji je jako dobar na ovim pripremama. On bi također mogao biti ‘projekt’, jer se očito radi o mladiću koji danas-sutra može postati pravi, sjajni napadač.

Jučer se, pak, pojavilo novo ime, koje se, doduše, već povezivalo s Modrima. Od Perice vjerojatno neće biti ništa, jer je Komnen Andrić, napadač zaprešićkog Intera, vrlo blizu dolaska u Dinamo! Po nekim informacijama mogao bi se u Beleku pojaviti već u nedjelju.

- Andrić je svakako među četiri ili pet igrača koje gledamo i o kojima razmišljamo. To je istina i tu nemam što tajiti. Međutim, isto tako moram vam kazati da još ništa nije definitivno dogovoreno, te vam ne mogu potvrditi hoće li Andrić biti igrač Dinama. No, svakako je među onima koji nas zanimaju.

​Posao očito još nije gotov, ali možda bi se već danas mogao realizirati. O Andriću razgovaralo se već i ovog ljeta, pa od toga nije bilo ništa.

O mogućem dolasku Andrića jučer smo porazgovarali i s Brankom Laljkom, šefom Intera:

- Moguće je da Andrić završi u Dinamu. Međutim, ništa još nije gotovo, idemo kazati da su razgovori u tijeku.

​Eto, kad i Laljak priznaje da se pregovara s Modrima, jasno je da bi ta priča mogla vrlo brzo završiti.

Linker
25. travanj 2024 00:49