Getty Images
VRUĆA TEMA

NOVI TEŽAK UDARAC ZA SLAVNOG MOURINHA Nakon odbijenice Hrvata, trese mu se klupa: Kladionice su ga otpisale, a pronašli su mu i slavnog nasljednika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 10:12

Trenerska klupa Josea Mourinha u Manchester Unitedu ozbiljno se trese.

Slavni portugalski menadžer zaratio je praktički sa svima u klubu, počevši od igrača do izvršnog dopredsjednika kluba Eda Woodwarda. U nekoliko navrata Mourinho je uoči početka nove sezone javno prozivao neke zvijezde poput Paula Pogbe i Anthonyja Martiala, ali i samog Woodwarda zbog transfer-politike.

Zbog svega toga na kladionicama kotira kao jedan od favorita za gubitak posla, u konkurenciji premierligaških menadžera.

The Sun navodi kako je glavni favorit za njegovog nasljednika Zinedine Zidane, slavni Francuz koji je trenutno bez posla nakon napuštanja klupe Real Madrida.

Jedna od Mourinhovih izjava koja se podigla posebno veliku prašinu bila je ona nakon 4:1 poraza od Liverpoola na ameičkoj turneji pred 101.000 gledatelja u Michiganu.

Soccer Football - Real Madrid - Zinedine Zidane Press Conference - Valdebebas, Madrid, Spain - May 31, 2018   Real Madrid coach Zinedine Zidane during the press conference   REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

"Atmosfera je bila dobra, ali da sam ja navijač, ne bih došao. Ne bih potrošio svoj novac za gledanje ove dvije momčadi...Pa ovo nije naša momčad, većina igrača koji su igrali inače ne igraju, a neki neće ni biti u prvoj momčadi", rekao je tada Mourinho koji je navodno jako zainteresiran za Matea Kovačića, ali je ovaj odbio doći na Old Trafford usprkos ponudi visokoj 60 milijuna eura.

Na klupi Manchester Uniteda slavni Portugalac je od 2016. godine, a kako sada stvari stoje ako neće imati kvalitetne rezultate na startu sezone u klubu bi se lako mogli odlučiti za promjenu.

Linker
27. travanj 2024 07:05