Screenshot / RC Celta
NOVI ISKORAK U KARIJERI

NOVI VELIKI TRANSFER HRVATSKOG NOGOMETA, SREBRNI IZ RUSIJE IGRAT ĆE VEĆ OVOG VIKENDA ZA ŠPANJOLSKOG PRVOLIGAŠA Hajduk dobiva neočekivanu zaradu

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 25. siječanj 2020. 00:35

Reprezentivac Filip Bradarić potpisao je u petak predvečer za Celtu, ostaje do kraja sezone u Vigu kao posuđeni igrač iz Cagliarija koji je odradio polusezonu posudbe u Hajduku kojemu će pripasti najmanje pola milijuna eura.

Za Bradarića je ovo novi iskorak u karijeri, nema veze što se Celta bori za opstanak, no evo ga već u drugoj ligi iz ranga Petice, a Hajduku je donio nenadani profit.

Taman dok je Hajduk na pripremama pobjeđivao Dynamo, odvijala se završnica prije potpisa ugovora kojim ga i Celta na kraju sezone može otkupiti. No, prije toga će s njim trebati osigurati opstanak u Primeri.

Dolazak Bradarića komentirao je i trener kluba iz Viga Oscar Garcia.

- On je internacionalac s puno iskustva. Igrao je u Italiji i nekoliko godina u Rijeci, s kojom je bio prvak Hrvatske. Nadam se da će nam donijeti stvari koje sada nemamo - rekao Garcia.

Zanimljivo je da je Bradarić peti igrač s hrvatskom putovnicom u Celti, ranije su za klub iz Viga igrali kao prvi Goran Jurić, potom Stipe Andrijašević, kao i legendarni kapetan reprezentacije Zvonimir Boban te još Danijel Pranjić.

Razlog što se sve odužilo ležao je u činjenici da su pregovori zapeli te da ga je Cagliari suprotno dogovoru htio vratiti u svoje redove, no Bradarić je to odbio, postavio je uvjet da se želi vratiti jedino u Hajduk... No, drama je ipak okončana i na kraju je sve riješeno i potpisano, a Bradarić bi po želji trenera trebao zaigrati već u nedjelju protiv Eibara.

Linker
16. travanj 2024 17:19