Screenshot: www.lcfc.com
PIŠU BRITANCI

NOVI ZAOKRET U KARIJERI TALENTIRANOG HRVATA!? Ostvario treći najveći transfer u povijesti HNL-a, a već nakon 20-ak dana seli u redove slavnog kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 15:15

Tek što je stigao u Leicester City u jedom od najvećih izlaznih transfera u povijesti zagrebačkog Dinama, ali i HNL-a (s bonusima cifra seže sve do 15,75 milijuna eura), Filip Benković mogao bi se naći u novoj sredini.

Prema pisanjima 'otočkih' medija, 21-godišnji branič i treći najskuplji igrač u povijesti HNL-a mogao bi otići na posudbu u slavni Celtic.

Benković je od prelaska u premierligaški klub poslan u U23 momčad za koju je do sada odigrao obje ovosezonske utakmice. No, s obzirom na to da bi se na datum njegovog prelaska u seniore moglo još neko vrijeme pričekati, sve se više priča u posudbi u neki drugi klub.

Tu se pak najviše spominje škotski velikan, kojeg tamošnji mediji guraju kao klub koji vodi u utrci za talentiranog Hrvata.

Da se nešto 'kuha', dalo bi se naslutiti i iz nedavni izjava Celticovog stratega Brendana Rodgersa koji je izjavio da traži braniča.

Prema pisanjima Daily Maila, Škoti bi Filipa doveli ako Dedryck Boyata napusti klub u tekućem tjednu. Riječ je o igraču kojeg Celtic prodaje nakon narušenih odnosa između njega i menadžera s klubom.

Škoti imaju vremena do ovog petka kada se za njih zatvara prijelazni rok...

Linker
19. travanj 2024 18:18