REUTERS
PIŠU ŠPANJOLCI

OBJAVLJEN NOGOMETNI TRANSFER GODINE, ALI UZ VELIKU KONTROVERZU Barcelona dovela jednog od najboljih napadača svijeta, iz Madrida stigao oštar demantij

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2018. 16:30

Budućnost Antoinea Griezmanna jedna je od najvrućih tema prijelaznog roka. Posljednji dani u Atleticu čini se sve su biliže kraju za njihovog najboljeg igrača, ali i jednog od najboljih napadača svijeta.

Francuski nogometaš sve se više i češće povezuje s Barcelonom, a prema izvještajima dijela španjolskih medija taj je posao gotova stvar.

Kako piše katalonski Sport, Barcelona i Atletico postigli su dogovor oko Griezmannovog prelaska na Camp Nou. Otkupna cijena vrsnog napadača trenutno je postavljena na 200 milijuna eura, ali s početkom srpnja pada na 100, dok je Barca spremna dati nešto u rasponu od 115 - 120 milijuna.

Dok je prema tamošnjim medijima sve već završena priča, iz madridskog kluba odlučili su demantirati cijelu priču, iako im malo tko vjeruje da će uspjeti Griezmanna zadržati u svojim redovima. Unatoč činjenici da mu nude plaću veću od one koju bi zarađivao u katalonskom divu.

Iz Barcelone pak nemaju želju predugo čekati te bi posao htjeli službeno zaključiti prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Navodno će potvrda Griezmannovog novog kluba pasti nakon finala Europske lige ili posljednje Atleticove utakmice u LaLigi.

Linker
19. travanj 2024 21:11