Catherine Ivill/Getty Images
SAMO JE JEDAN IGRAČ ISPRED NJEGA

OBJAVLJENI DETALJI MODRIĆEVE PLAĆE U REALU, SAD JE JASNO ZAŠTO JE ODLUČIO OSTATI Dali su mu ponudu koju nije mogao odbiti, cijena - prava sitnica!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2018. 23:27

Nakon što je to objavio španjolski dnevnik As, i Marca je na svojim stranicama objavila vijest da Luka Modrić ostaje članom Real Madrida. Oni također donose i konkretan podatak o Modrićevoj plaći.

Nakon izvrsnih izvedbi prošle sezone na Santiago Bernabeuu i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Madriđani su shvatili da će Luku zadržati na samo jedan način - povećanjem plaće! Ako je vjerovati španjolskim medijima, izvjesno je da će Luka dobiti novi ugovor te da će mu prihodi biti u visini plaće kapetana Real Madrida Sergija Ramosa, a od njih dvojice plaćeniji će jedino biti jedino Gareth Bale, svojedobno najskuplji nogometaš svijeta.

Marca barata iznosom od oko 10 milijuna eura neto godišnje, a pojedini španjolski mediji spominju i 12 milijuna, u odnosu na 8 milijuna koliko je hrvatski kapetan zarađivao dosad.

Inter se također uključio u 'slučaj Modrić' te je na razne načine pokušavao dovesti hrvatskog reprezentativca u svoje redove.

Navodno mu je uprava milanskog Intera jamčila četiri godine u Milanu i još dvije u Kini, ali iz izvora bliskih Modriću doznali smo da je u razgovoru s obitelji odlučio ostati u Realu.

Time je okončana trakavica u vezi potencijalnog transfera Luke Modrića koji je već svojom objavom na Twitteru dao naslutiti rasplet situacije: "Ponovno na posao!".

Linker
19. travanj 2024 15:33