Miralem Pjanić
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
STRAŠAN IGRAČ

ODLAZI MEGA ZVIJEZDA JUVENTUSA? JEDAN VELIKAN VEĆ STAO U RED ZA NJEGOVO DOVOĐENJE Nakon dolaska Cristiana Ronalda u Torino za njega više nema mjesta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2018. 12:33

Sve više talijanski mediji govore o tome kako bi se Juventus uskoro mogao odreći svoje 'desetke' Paula Dybala, a broj koji je nosio na leđima kao da je proklet otkako je klub napustio Alex Del Piero.

Nosio ga je Argentinac Carlos Tevez nekoliko godina, a onda je odbio ostati do kraja ugovora te se vratio kući. Nakon njega i Paul Pogba ga je nosio godinu dana da bi zatim otišao u United, a hoće li se slična stvar dogoditi i Dybali ostaje za vidjeti. Problem je u tome što trener Allegri namjerava igrati u sustavu 4-3-3, a dolaskom Ronalda u klub teško da će za Argentinca biti mjesta.

Na krilima igru vode Bernadeschi i Douglas Costa, a tu je i naš Mandžukić koji također može igrati tu poziciju bude li potrebe. Gotovo je sigurno kako će se u Torinu odlučiti na prodaju jednog Argentinca, bit će to ili Paulo Dybala ili Gonzalo Higuain.

Navodno je PSG taj koji bi ga vrlo rado svojim redovima, ali tu ima i dosta drugih klubova koji sanjaju o sjajnom napadaču.

Linker
26. travanj 2024 05:41