REUTERS/Susana Vera
PIŠE MARCA

ODRŽAN JE SASTANAK IZMEĐU ZIDANEA I RAMOSA Je li slavni trener uspio nagovoriti kapetana da se predomisli i odustane od odlaska iz Reala?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2019. 15:55

Sergio Ramos (33) neće napustiti redove Real Madrida ovog ljeta. Barem ako se pita trenera Zinedinea Zidanea.

Vijest koja je krajem prošlog tjedna osvanula u španjolskim medijima da Ramos razmišlja o odlasku iz Reala izazvala je lavinu reakcija, a slavni francuski trener teško može svoju momčad zamisliti bez kapetana.

Navodno je u međuvremenu održan sastanak između Ramosa i Zidanea na kojem se kapetan povjerio treneru i otkrio mu što ga muči.

"Francuz je reagirao pozitivno na sve što mu je rekao Ramos i napravit će sve u svojoj moći da se kapetan osjeća dovoljno ugodno da želi i dalje ostati na Santiago Bernabeuu. Zidane smatra da je Ramos ključan igrač na terenu i izvan njega. Zidane je uvjeren da će klub i Florentino Perez uspjeti preokrenuti situaciju i da će Ramos ostati", piše Marca.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 19, 2019   Real Madrid coach Zinedine Zidane shields his eyes from the sun   REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Ramos je u međuvremenu otputovao u Sjedinjene Američke Države i sastat će se s predsjednikom Florentinom Perezom kada se vrati.

Marca podsjeća da ovakva situacija neodoljivo podsjeća na ljeto 2016. godine kada se također nagađalo o njegovom potencijalnom odlasku, a na kraju je igrač potpisao novi ugovor.

Zaključuje se kako nema sumnje da bi Ramosa u svojim redovima željeli vidjeti najveći europski uglednici, ali da zasad jedina konkretna ponuda za njegov transfer bila ona iz Kine.

Linker
19. travanj 2024 02:23