Alex Caparros/Getty Images
OSTAJE ILI ODLAZI?

ODRŽAN SASTANAK U BARCELONI: IVAN RAKITIĆ MEĐU IGRAČIMA NA LISTI ZA PRODAJU? Španjolci tvrde: Drugi europski velikan pokazao veliki interes za Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. lipanj 2019. 11:37

Prema napisima španjolskih medija, Ivan Rakitić zaista bi mogao ovog ljeta napustiti redove Barcelone, a prvi u redu stoji Manchester United.

Otkako je stigao na Nou Camp, Raketa je za Katalonce ubilježio 268 nastupa i pritom postigao 34 pogotka i upisao 37 asistencija i bio jedan od ključnih igrača Valverdeove ekipe.

Već duže vrijeme spominje se njegov odlazak, a Španjolci tvrde kako bi uskoro mogao stići na Old Trafford gdje bi trebao naslijediti Andera Herreru u sredini terena. Osim Herrere koji bi trebao otići put Pariza, momčad 'crvenih vragova' vrlo vjerojatno će napustiti i Juan Mata kojem uskoro istiće ugovor.

Španjolski Esports SER tvrdi kako bi u Barceloni bili spremni prodati Rakitića ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda. Novinar spomenutog izvora, Sique Rodriguez, kaže kako su vodeći ljudi u Barceloni održali sastanak na kojem je odlučeno koji bi igrači trebali napustiti Nou Camp, a među njima je navodno i hrvatski nogometni reprezentativac.

Još uvijek nema slućbene ponude, ali valja vidjeti kako će se stvar razviti do kraja prijelaznog roka.

Linker
26. travanj 2024 14:48