Clive Brunskill/Getty Images
PIŠU NIJEMCI

ODRŽAN TAJNI SASTANAK OKO IGRAČA ZBOG KOJEG SE NIKO KOVAČ MORAO ISPRIČAVATI Je li na pomolu veliki Bayernov transfer? Dva giganta prijete 'otimačinom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2020. 09:30

Leroy Sane (24) bio je velika želja minhenskog Bayerna prošloljetnog prijlaznog roka dok je trener momčadi bio Niko Kovač.

Medijski se naveliko nagađalo o potencijalnom transferu, ali Sane je teško ozlijedio koljeno u kolovozu u utakmici Community Shielda i posao se tada nije realizirao nakon čega se čak Kovač javno ispričavao zbog izjava kako je bio uvjeren da će se posao realizirati.

Međutim, usprkos odlasku Kovača s trenerske klupe interes Bayerna za dovođenjem njemačkog reprezentativca nije nestao.

Sport Bild tako navodi da je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić već održao tajni sastanak s predstavnicima LIAN Sportsa, agencije koja će predstavljati Sanea počevši od 1. travnja.

Navodno je Bayern Saneu spreman ponuditi petogodišnji ugovor, ali interes za brzonogim Nijemcem pokazali su i Real i Barcelona koji prijete da će preoteti transfer.

Dakako ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti, ali nema sumnje da će to biti super bogati transfer. Naime, igračeva vrijednost prema Transfermarktu iznosi 100 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 11:16