CROPIX
BEZ SLUŽBENIH KONOTACIJA

OGLASIO SE IGRAČ S IZLAZNIH VRATA DINAMA: 'To su gluposti, običan fake news!' DEMANTIRAO JE SVOG MENADŽERA? Sve će biti jasnije već za nekoliko dana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2020. 22:51

Ovih je dana u nogometnoj javnosti odjeknula vijest da je dinamovac Izet Hajrović na izlaznim vratima kluba. Ova informacija, doduše, nikoga nije iznenadila jer je već mjesecima jasno da bosanskohercegovački nogometaš više nije u onoj formi kao prošle sezone kada je svojim izvedbama, pogotovo u Europskoj ligi, osvajao srca navijača modroga kluba.

Izvori bliski klubu navode da bi iz Maksimira mogao otići bez odštete. To je i logično znamo li da mu godišnja primanja dosežu cifru od oko 700 000 eura, što predstavlja ogroman teret za budžet kluba iz Maksimirske 128.

Nakon lošeg otvaranja sezone u kojoj, unatoč brojnim prigodama i povjerenju koje mu je dao trener Nenad Bjelica, još nije postigao pogodak, pojavile su se glasine da bi Hajrović mogao potpisati za engleskog drugoligaša Luton koji je trenutno u donjem dijelu ljestvice i bori se za opstanak.

Na brojne novinarske upite nije želio odgovarati, samo je kratko poručio da se trenutno odmara od nogometa.

Međutim, ubrzo se ipak oglasio putem svojeg Instagram profila. Podijelio je fotografiju novinskog članka u kojemu njegov menadžer Miloš Malenović navodno spominje realizaciju transfera u Luton, a preko fotografije je napisao: Fake news! Gluposti!

Tresla se brda, rodio se miš, reklo bi se... Zasad je izgledno da će se Izet Hajrović najnormalnije priključiti Modrima na početku zimskih priprema početkom sljedećeg tjedna.

Linker
19. travanj 2024 11:43