OSCAR DEL POZO AFP
NIJE MU SJEO

'ON DA DOĐE U ARSENAL!? NE BI SE NIKAKO UKLOPIO, PA NJEGA NE VOLI NITI ZIDANE!' Bivši nogometaš Topnika rekao jasno što misli o zvijezdi Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2020. 21:49

Srpski nogometni reprezentativac Luka Jović stigao je prošlog ljeta u Real Madrid iz redova Eintrachta u transferu vrijednom čak 60 milijuna eura, ali se pokazao kao potpuni promašaj.

Napadač u dresu Reala od svog dolaska nije pokazao gotovo ništa što je rezultiralo time da kod trenera Zinedinea Zidanea padne u drugi plan. Španjolski mediji već neko vrijeme pišu o tome kako bi Srbin uskoro mogao napustiti Bernabeu, a kao jedan od potenijalnih kupaca spominje se i Arsenal.

Takav rasplet događaja ne bi se svidio bivšem igraču Topnika Kevinu Campbellu koji smatra da se Jović ne bi uklopio u sustav Mikaela Artete.

JEDDAH, SAUDI ARABIA - JANUARY 12: Luka Jovic of Real Madrid looks on during the Supercopa de Espana Final match between Real Madrid and Club Atletico de Madrid at King Abdullah Sports City on January 12, 2020 in Jeddah, Saudi Arabia. (Photo by Francois Nel/Getty Images)
Francois Nel/Getty Images

- Može li se uklopiti? Mislim da ne, gledam puno španjolski nogomet i gledao sam i Jovia i mislim da se ne bi uklopio u našem klubu. Jednostavno, njega ne voli niti Zidane.

Campbell smatra kako će u Arsenal u idućem nadolazećem roku napustiti napadači Aubameyang i Lacazette.

- Arteta će ponovo morati razmišljati. Za njegov sistem potrebni su posebni igrači, a trenutno postoji neravnoteža u ekipi. Bit će puno promjena, mislim da odlaze Aubameyang i Lacazette.

Linker
20. travanj 2024 01:12