Liverpool
 REUTERS/Peter Powell / REUTERS
DOLAZA NA OTOK?

ON JE NJIHOVA VELIKA ŽELJA I ZA NJEGA SU SPREMNI SRUŠITI KLUPSKI REKORD Liverpool daje 100 milijuna eura za jednog od najboljih napadača Europe

Piše: HinaObjavljeno: 28. ožujak 2018. 18:21

Liverpool je spreman oboriti klupski rekord i platiti 100 milijuna eura za napadača Leipziga Timu Wernera (22), objavili su u utorak britanski mediji.

Iako ima jedan od najboljih napada u Europi, kojeg čine Sadio Mane, Roberto Firmino i Mohamed Salah, trener Juergen Klopp želi pod svaku cijenu dovesti i Wernera, koji briljira u dresu Leipziga.

Werner je u 56 nastupa za Leipzig zabio 32 gola. Ugovor sa njemačkim prvoligašem veže ga do ljeta 2020. godine, a i sportski direktor kluba Ralf Rangnick ističe da ga nemaju namjeru prodati.

Werner zasad odbija govoriti o tome hoće li preseliti u Liverpool, ali mediji tvrde da je trener Juergen Klopp već kontaktirao sa njegovim menadžerom Karlheinzom Forsterom.

Mignolet želi ostati u Liverpoolu

Belgijski vratar Simon Mignolet (30) odbacio je medijska nagađanja o tome da će ovog ljeta napustiti Liverpool jer je izgubio poziciju prvog golmana.

Na početku sezone Mignolet je bio prvi izbor trenera Juergena Kloppa, ali u siječnju je izgubio poziciju prvog golmana, a njegovo mjesto preuzeo je njemački vratar Loris Karius.

"Nije ugodno jer nikad u karijeri nisam sjedio na klupi. Ugovor s Liverpoolom veže me još tri godine i neću tražiti da me stave na transfer listu. Moj odnos s trenerom je dobar, uvijek otvoreno razgovaramo i namjeravam na treninzima pokazati da sam vrijedan povjerenja te da ću ponovno biti prvi vratar kluba", kazao je Mignolet, koji je u Liverpool stigao 2013. iz Sunderlanda.

Linker
19. travanj 2024 19:08