CROPIX
KAD JE BILO NAJTEŽE

'ON JE PITAO DEJANA LOVRENA ZA MENE, TAKO JE I DOŠLO DO TRANSFERA' Lovre Kalinić u velikom intervjuu za SN otkrio kako mu je pomogla nogometna legenda

Sportske novosti u srijedu donose veliki intervju s Lovrom Kalinićem. Prvi vratar hrvatske reprezentacije u otvorenom razgovoru otkriva, između ostalog, koliko su mu tijekom prva dva mjeseca u Aston Villi pomogli Dejan Lovren, ali i legendarni John Terry
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. veljača 2019. 00:03

U danu kad su Kalinić i Lovren dogovorili obiteljsko druženje, Liverpool je navečer odigrao 1:1 s West Hamom. Hoće li Redsi prvi put osvojiti Premier ligu?

- Velika je borba. Pogotovo je Liverpool pod strašnim pritiskom, konstantno se po medijima provlači da moraju biti prvaci, nije im lako. Volio bih, iskreno, da osvoje naslov. Igraju dobar nogomet, prava su ekipa. Zbog Dejana se nadam, ako već nisu osvojili Ligu prvaka prošle sezone, da će barem imati sreće u prvenstvu.

Što vam Lovren kaže o životu profesionalca u Engleskoj?

- Čuo sam se s Dejanom i prije nego što sam došao u Aston Villu, rekao mi je neke stvari, a u klubu mi je pomoćni trener John Terry. On je kontaktirao Lovrena u vezi mene, tako je u biti došlo do te suradnje. Kad te netko s takvim renomeom spomene u takvoj priči, sigurno da ti imponira. John Terry je legenda svjetskog nogometa, ne samo engleskoga i Chelseaja. Kad me odveo na večeru, vidio sam koliko je u biti normalna osoba i koliko ima normalan pogled na sve. Puno mi je i to značilo. Pogotovo na početku, kad sam tek tu došao. Pružio mi je ruku prijateljstva i pomogao mi.

Kako je Terry komentirao naše moskovsko finale?

- Rekao da je da znao kako je Hrvatska odlična ekipa, ali nije baš mislio da ćemo dogurati do finala. Poštuje naše igrače i trenere. Spominjao mi je Slavena Bilića, da nije radio s njim, ali čuo je da je pravi stručnjak. I kaže da je vrhunski čovjek.

CIJELI INTERVJU S LOVROM KALINIĆEM PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U SRIJEDU

Linker
24. travanj 2024 07:05